Om oss

Vår idé och vision

Expertinfo Sweden AB grundades utifrån den enkla idén att information och informationshantering kan göras bättre och effektivare.

Redan från början var vi ett renodlat konsultföretag med dedikerat fokus på områdena teknikinformation, informationsarkitektur, språkkonsulttjänster, XML-utveckling och Content Management. De flesta av våra konsulter har arbetat 15-20 år eller mer inom sina respektive specialistområden.

Expertinfo är också partner till ett av marknadens mest spännande och revolutionerande system inom vårt område – Paligo – det användarvänliga molnbaserade systemet för att ta fram och publicera teknisk dokumentation. Vi kan erbjuda konsulter med specialistkompetens på Paligo, både som teknikskribenter och informationsarkitekter/projektledare och utbildare.

För oss är det lika viktigt att alltid se till att sätta rätt konsult på rätt uppdrag som att se till att kunna erbjuda de bästa produkterna och verktygen för att optimera informationshanteringen för våra kunder.

Partners

Paligo är ett revolutionerande CCMS för teknisk dokumentation som skapades utifrån den enkla idén att teknisk dokumentation kan göras både bättre och effektivare. Flera i Paligos team kommer själva kommer ursprungligen från Expertinfo, och har 15-20 års erfarenhet inom teknisk dokumentation, single-sourcing, XML-utveckling och topic-baserad information, inom allt från teknikinformation till att implementera Component Content Management-system (CCMS).

SyncroSoft tillhandahåller den exceptionella XML-mjukvaran Oxygen XML editor. Vare sig ni behöver en kraftfull editor for strukturerat skrivande eller om du är en XSLT-utvecklare så tillhandahåller oXygen ett av de bästa verktygen för era behov.

Förutom att vi är återförsäljare för Oxygen så fungerar editorn också utmärkt tillsammans med Paligo.

oxygen_reseller_465x102