Om oss

Vår idé och vision

Expertinfo Sweden AB grundades utifrån den enkla idén att information och informationshantering kan göras bättre och effektivare.

Redan från början var vi ett renodlat konsultföretag med dedikerat fokus på områdena teknikinformation, informationsarkitektur, språkkonsulttjänster, XML-utveckling och Content Management. De flesta av våra konsulter har arbetat 15-20 år eller mer inom sina respektive specialistområden.

Expertinfo är också partner med flera av marknadens bästa produktionssystem inom teknisk dokumentation – vi kan erbjuda konsulter med specialistkompetens och erfarenhet från många implementations- och migreringsprojekt inom industrin av de mest kända CCMS-verktygen inom DITA/Docbook – och kan bidra till en trygg och effektiv övergång till ett nytt system med förstudier och utvärderingar, projektledning, informationsarkitektur, migrering, stylesheets och utbildning.

För oss är det lika viktigt att se till varje kund får de mest lämpade lösningen och verktyget för sin dokumentation som att sätta rätt konsult på rätt uppdrag.

Partners

Paligo är ett revolutionerande CCMS för teknisk dokumentation som skapades utifrån den enkla idén att teknisk dokumentation kan göras både bättre och effektivare. Flera i Paligos team kommer själva kommer ursprungligen från Expertinfo, och har 15-20 års erfarenhet inom teknisk dokumentation, single-sourcing, XML-utveckling och topic-baserad information, inom allt från teknikinformation till att implementera Component Content Management-system (CCMS).

SyncroSoft tillhandahåller den exceptionella XML-mjukvaran Oxygen XML editor. Vare sig ni behöver en kraftfull editor for strukturerat skrivande eller om du är en XSLT-utvecklare så är Oxygen ett av de bästa verktygen för era behov.

Vi är återförsäljare för Oxygen och kan även hjälpa er med utveckling av plugin och anpassning av Oxygen för skribentoptimerade miljöer i exempelvis DITA och DocBook för CCMS-system som SDL Tridion Docs, Paligo, Ixiasoft, Astoria med flera.

oxygen_reseller_465x102

Adelanto Training & Consulting levererar hög kompetens inom XML/CCMS tjänster som projektledning och utbildning och kompletterar vårt kunderbjudande inom teknisk dokumentation, samt bidar till ökat kundvärdet och konkurrenskraft.

Adelanto sidebyside