Tjänster och produkter

 Teknikinformation

Bra dokumentation är en viktig del av varje produkt. Vi hjälper er att ta fram dokumentation som håller lika hög kvalitet som era produkter!

Expertinfo erbjuder allt från seniora tekniska skribenter till informationsarkitekter och projektledare.

Läs mer…

Språkkonsulttjänster

Ibland är det extra viktigt att texten och språket blir exakt rätt. Det kan handla om viktig kommunikation där precisionen är avgörande, eller så kan det handla om anpassning för en viss målgrupp.

Oavsett syftet så har Expertinfo mycket erfarna specialutbildade språkkonsulter just för detta ändamål.

Läs mer på vår Språkkonsultsida.

Informationsarkitektur och CCMS

Vi kan single-sourcing, topic-based authoring
och content management.

Vi kan hjälpa till med allt från XML-utveckling till implementation av system, migrering och utbildning.

Se vad några av våra kunder säger

 • Your expertise in the field is invaluable and we are excited about furthering our own efforts in placing clear language at the very centre of the European Parliament.
  Cathy WDirector, European Parliament, Directorate for Citizens' Language
 • "Stort tack för ett jättebra jobb! Vi har redan haft första demon, och det blev vågen. Därefter frågan "When do we get it?". Det var enkelt att visa demon och att få fram budskapet."
  Karin RAtlas Copco Tools
 • "Det här hade vi inte ens trott var möjligt att åstadkomma." (XML-baserad effektiv produktion av marknadsmaterial)
  Kristina LXylem
 • Expertinfos konsulter är både kunniga och hängivna, och har varit en stor hjälp för oss på Atlas Copco MR i vårt arbete för att implementera ett nytt CCMS!
  Nils KAtlas Copco Mining and Rock Excavation Technique

Varför Expertinfo?

Det finns många anledningar att välja Expertinfo som leverantör av era informationsbehov. Här nedan listar vi bara några.

1

Rätt kompetens på rätt plats


En grundfilosofi som vi har är att det är viktigt att hitta rätt konsult för rätt uppdrag. Vi anstränger oss alltid för att matcha profilen så nära som möjligt.

 

2

Vi är hängivna och nära kunden


Oavsett hur mycket Expertinfo växer så har vi det lilla företagets inställning. Det ska vara snabba beslutsvägar och enkelt för kunden att känna att man har en nära kontakt och dialog.

 

3

Vi har expertisen


Vår fokus på information, och enbart information, gör att vi har byggt upp en expertis just inom detta område. Detta gäller allt från XML, informationsarkitektur och Content Management till teknikkunnande eller språkkonsultexpertis.
4

Fokus på information


Vi sysslar inte med något annat. Vi har inte konsulter eller produkter inom alla möjliga olika områden – bara information. Och det är något vi verkligen brinner för.

 

5

Vi anstränger oss


Kunden ska alltid vara nöjd, och vi gör alltid allt i vår makt för att se till att överträffa förväntningarna.

 

6

Vi har tekniken


Vi kan hjälpa till med experthjälp för att ta fram rätt tekniska lösningar. Dessutom har vi med vår långa erfarenhet inom tekniska lösningar för dokumentation också valt att bli specialister på Paligo – ett system som uppfyller allt vi själva önskar när vi skriver dokumentation.