Webbredaktör junior/webbadministratör i Episerver, ASAP flera tjänster – TILLSATT

Webbredaktör junior/administratör i Episerver

Är du en noggrann och van användare av Episerver och intresserad av vård?  Vi behöver resursförstärkning till vår kund som behöver en extra hand för publicering av stora mängder av deras information till sin webb.

ANSÖK TILL DETTA JOBB

Start: September 2020
Omfattning: Deltid efter behov (dock ca 40% på årsbasis)
Längd: 1 -2 år.
Anställning: Behovsanställning/underkonsult
Sista ansökningsdag: 19 augusti 2020
Placering: Distans
Referenser: Ansök med 2 referenser där liknande uppdrag genomförts

Egenkonsulter välkomna att ansöka!

Om uppdraget

Vi söker en kommunikativ och kundorienterad person som är en van användare av Episerver. Du har några års erfarenhet och är en kundorienterad och noggrann person som förstår vikten av kvalitetssäkring vid webbbpublicering. Obs! Tjänsten innehåller inga skribentuppgifter, utan endast goda kunskaper i Episerver.

Tjänsten går ut på att för en av våra kunder ansvara på webbpublicering vårdinformation från färdiga wordfiler till sidor i Episerver till kundens webb vid återkommande tillfällen under året. Arbetet är fritt och kan utföras i planering med kunden från valfri plats. Arbetet kan innebära att uppdatera texter på befintliga sidor eller att lägga upp nya sidor enligt samma struktur som i wordfilen. Arbetet kräver stor noggrannhet.

Varje publicering består av runt 150–250 sidor text i word vilket motsvaras av runt 200–300 sidor i EpiServer. I tjänsten ingår att kontrollera att den publicerade webbtexten är korrekt och helt i överensstämmelse med wordfilen, samt eventuella korrigeringar efter extern kontroll.

Önskad hastighet i arbetet är högst en vecka från att en wordfil är publiceringsklar till att vårdinformation kan publiceras. Publiceringarna är ojämnt fördelade över året, och normalt publiceras runt 30 vårddokument per år, ofta runt 4 vårddokument åt gången. så vi behöver troligtvis flera resurser till tjänsten.

Du arbetar på Covid-19 distans/vårt kontor för vår kund som är är verksam inom vård i Uppsalaregionen.

Kompetenskrav

  • Van användare och erfarenhet av att publicera i EpiServer
  • Erfarenhet av att arbeta med större textmassor
  • Analytisk förmåga och kunskap om funktionerna i EpiServer för att hantera omarbetning av tabeller och bilder för att göra dessa läsbara på webben
  •  
(Ansök med 2 referenser som kan bekräfta ovanstående)

Om dig:

  • 1 års erfarenhet
  • Gillar rollen som konsult
  • Gillar att få saker att hända istället för att sitta och vänta
  • Social och proaktiv

Om oss:
Våra kunder är allt från stora multinationella industriföretag till medelstora teknikbolag. Vår kompetens täcker hela informationsprocessen – allt från CMS-implementationer, informationsarkitektur och XML-utveckling till teknikskribenter illustration, e-learning och språkkonsulter.

Vår konsultfilosofi:
Vi vill att våra konsulter ska vara våra kunders förstaval för alla önskemål inom information! Därför söker vi dig som har flera specialområden utöver att vara en duktig skribent på engelska och svenska. – Kunskap i bild och illustration, insatt i mjukvarunära dokumentation, CMS, XML, eller CAD.  Och känner du att du är kommunikativ, proaktiv och kundorienterad – då kommer du att gilla att jobba som konsult!

Självklart vill vi också att du ska utvecklas – vi arbetar också aktivt för att alla våra konsulter ska ha en gedigen grundkompetens i genom utbildning och kunskapsdelning.